MAX Downloader a otvírání souborů
MAX Downloader a otvírání souborů
Nedá se někde nastavit aby MAX Downloader automaticky nestahoval na co kliknu? Chci třeba otebřít PDF z webu a on hned chce stahovat, ale tohle nechci. Nebo je jediná cesta ho nepoužívat?
To ovsem nevysvetluje, ze po vypnuti Max Downloadera to funguje jak ma. Asociace je nastavena samozrejme dobre, po kliknuti na PDF soubor se spsuti Acrobat Reader. Jde mi o jestli je moznost aby se me Maxthon zeptal co chci se souborem udelat, jestli otevrit primo z webu nebo ulozit na disk.shaana píše:Já mám čistou instalaci Maxthonu, nic jsem speciálně nenastavoval a pdf se normálně otevře. Hledej jinde - doporučuju v průzkumníku jak máš nastavenou asociaci k pdf souborům, případně registry.
Podle originálního fóra lze obejít download managera podržením ALT při klikání na link. Bohužel to ale nefunguje u všech odkazů stejně.
Zdá se, že klasický dialog (Spustit/Uložit) funguje pouze pro link na exe soubor. Jinak to rovnou otvírá dialog pro uložení souboru
Zdá se, že klasický dialog (Spustit/Uložit) funguje pouze pro link na exe soubor. Jinak to rovnou otvírá dialog pro uložení souboru
Naposledy upravil(a) matoneo dne 31. březen 2008 13:32, celkem upraveno 1 x.